torstai 25. syyskuuta 2014

Syksyistä TaSOilua

Koulun ruokala ja kirjasto pullottavat opiskeluintoisia opiskelijoita. Joillain opinnot ovat vasta alkaneet, toisilla ne jatkuvat. Omalta osaltani syksy tulo on tarkoittanut kesätöiden loppumista ja paluuta TaSOkkaaseen graduvaiheen opiskelijan arkeen: Kokouksia, tutkimusmenetelmiä, lainvalmisteluaineistoihin perehtymistä, tenttikirjoja, tiiviimpää matkailua VR:n kanssa ja liiallista kahvin kulutusta on jo ollut havaittavissa.

#justsaying

TaSOn hallitus aloitteli syksyn toimintaa elokuun alussa helteisessä Ikaalisissa pitäen siellä varsin rennon kesäkokouksen, jossa suunnittelimme syksyn kuvioita. 
TaSOn loppuvuodesta on ehdottomasti mainittava syksyn kohokohtamme TaSO-päivät. Suurin tapahtumamme järjestetään jälleen marraskuussa - missäpä muualla kuin Suomen Turussa. Päiviltä on mahdollista saada uusia oppeja ja oivalluksia niin omaan jaksamiseen kuin asiakastyöhönkin. Sinulla on myös mahdollisuus jakaa learning cafeessa tulevien kollegoiden kanssa ajatuksiasi siitä, mitä sinusta on laadukas koulutus. Tapahtuma huipentuu tuttuun ja kuulemma legendaariseksikin tituleerattuun risteilyyn Itämerellä. Jotain hienoa on siis luvassa! ;)


TaSOn syksyyn kuuluu myös tietysti intohimomme edunvalvonta- ja vaikuttamistyö. Keväällä tekemämme koulutuskyselyn tuloksia tuodaan syksyllä julki TaSO-päivillä ja kannanottoakin kyselyn pohjalta on tulossa. Suuri kiitos vielä kyselyymme vastanneille, saimme paljon eväitä sekä amk- että yo-koulutukseen liittyvään vaikuttamistyöhön! Seuraamme silmä kovana myös vireillä olevia uudistuksia ja lakimuutoksia, joista monet koskettavat myös meitä tulevia sosiaalialan ammattilaisia. Tääl me ny ollaan! #kesäkokous #Ikaalinen


TaSOlle valitaan marraskuisilla TaSO-päivillä pidettävässä syyskokouksessa myös hallitustoimijat ensi vuodelle. Jos luottamustoimi sosiaalialan opiskelijoiden vaikuttavimmalla paikalla houkuttaa, eikun hakemusta vireille! Lisätietoja hallitustoiminnasta voi kysellä allekirjoittaneelta, nykyisen hallituksen jäseniltä ja Talentian opiskelija-asiamiehiltä.


Hei kaverit, nostetaampa vähän TaSOa! #rannalle #tasobeachbabes #IkaalinenIloista syksyä! Nähdään! :)


Kira Hirvonen
Puheenjohtaja, TaSO ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti