torstai 20. maaliskuuta 2014

Terveisiä Sosiaalialan asiantuntijapäiviltä 12.-13.3.2014

Sosiaalialan asiantuntijapäiviä vietettiin jälleen Helsingin Wanhassa Satamassa 12.-13.3. Sosiaalialan ammattilaiset ja opiskelijat eri puolilta Suomea kokoontuivat kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja ja inspiroivia luentoja sekä tutustumaan laajaan skaalaan erilaisia sosiaalialan toimijoita. Monipuolinen ohjelma ja näytteilleasettajat pitivät huolen siitä, että jokaiselle löytyi varmasti jotakin.

Opiskelijoiden tunnelmia Asiantuntijapäiviltä:

”Päivä oli antoisa ja sisälsi mielenkiintoisia luentoja. Erityismainintana ja kiitoksena haluan nostaa esille ATE-työpajan, joka esitteli lapsilähtöisiä menetelmiä (erityistä tukea tarvitseville) lapsille teknologian avulla. Välineet ja menetelmät sopivat myös vaikka vanhuksille. :) Pajassa pääsi itse kokeilemaan ja antamaan palautetta. Menetelmissä on huomioitu myös perheen osallistumismahdollisuus yhdessä lapsen kanssa. Aivan mahtava juttu!!”

”Messuilla oli mukava, välitön tunnelma! Oli helppoa tutustua ihmisiin, kun yhteinen kiinnostus alan eri muotoihin yhdisti meitä.”

” Minusta tapahtuman räppialku oli loistava! Mummoenergiaa! Huumoria! Yhteistyötä poikien kanssa! Itse annan aloitukselle erityiskiitoksen. Järjestelyistä kiitos menee ruokailuun varattuun aikaan. Nyt ei tarvinnut hotkia, jotta ehtisi seuraavaan tapahtumaan.

Sisältöpuoli oli ok. En nyt muista luennoitsijan nimeä pääsalissa aamupäivällä, mutta oli herättävää kuulla asiantuntijuuden ulkoistamisesta ja siitä, että kustannukset asiantuntijapalveluiden ostoon ovat suuret.”

”Ice hearts- luento oli tosi hyvä ja mukaansa tempaava! Luennon jälkeen varmaan kaikki olivat halukkaita perustamaan oman joukkueen. Esittelijät olivat kiinnostavia mutta harmi kyllä niistä ei kaikista ollut kauheasti antia turkulaisille! Osasta kojuista sai tosin vinkkejä ja uutta tietoa. Lastensuojeluluento ei sinänsä antanut kauheasti uutta mutta se oli myös mielenkiintoinen! Lopun karnevaali esitys oli vähän irrallinen ja jopa ahdistava!”

”Tapahtuman näytteilleasettajilta sain paljon uutta kiinnostavaa tietoa sosiaalialan eri toimialoista. Itseeni vetosivat erityisesti Setan Yhdenvertainen vanhuus-kampanja, Kotoraitin Lapsen Paree Koto-menetelmä sekä Vihreän veräjä-hanke (jonka ständillä sai istuttaa orvokkeja!).”Hanna Mikkonen
mediavastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti