torstai 13. maaliskuuta 2014

Tervetuloa lukemaan TaSO ry:n uutta blogia!Vuoden 2014 kunniaksi on blogi laitettu uuteen uskoon ja nimikin muutettu. Blogin uusi uljas nimi on siis Horisontaalinen ääni.

Tässä kohtaa on varmaan paikallaan selventää, mitä on nimen takana.

Horisontaalisuus-käsite sosiaalityössä tarkoittaa samalle tasolle asettumista, toinen toisensa kuuntelemista. Kummallakaan osapuolella ei ole toisen ylittävää asiantuntijuutta. Työntekijällä on ammatillista asiantuntijuutta, asiakas taas on oman elämänsä asiantuntija. Tärkein ominaisuus tässä asetelmassa on kumppanuussuhde.

Meillä TaSO ry:ssä on tulevia sosiaalialan asiantuntijoita, jotka opiskelevat erilaisia tutkintoja. Jokaisen ammattinimikkeen alla piilee omanlaistaan asiantuntijuutta ja ammattitaitoa. Tätä kaikkea tarvitaan sosiaalialalla yhtä paljon. Sosiaalialan opiskelijoina ja työntekijöinä seisomme yhdessä rintamassa ja toimimme toistemme kumppaneina. Näin saamme parhaiten äänemme kuuluviin ja teemme alaamme näkyväksi.

Tämä blogi on yksi väylä saada meidän sosiaalialan opiskelijoiden ääntä kuuluville. Viikoittain päivittyvässä blogissa tulee näkymään TaSO ry:n tämän vuoden teema, Laadukas koulutus. Blogissamme muun muassa tuodaan esiin erilaisia näkökulmia sosiaalialan koulutukseen, mietiskellään ja otetaan kantaa sosiaalialan ilmiöihin sekä jaetaan erilaisia kokemuksia. 

Uudistuneeseen blogiin kaivataan TaSO ry:n jäsenistön ääntä.  Olisiko sinulla ajatuksia tai kokemuksia, joita haluaisit julkaista tässä blogissa? Siinä tapauksessa ota yhteyttä minuun, TaSO ry:n mediavastaavaan. Juttusi aihe voi olla mikä vain sosiaalialaan liittyvä. Voit esimerkiksi ottaa kantaa johonkin ilmiöön, kertoa harjoittelu- tai työviikostasi, raportoida vaihtarikokemuksia tai kertoa mielenkiintoisesta projektista tai työmenetelmästä, johon olet törmännyt.

Voit joko lähettää valmiin jutun tai ilmoittaa mielenkiinnostasi osoitteeseen hanna.mikkonen@students.turkuamk.fi. Kirjoittajaa muistetaan pienellä yllätyksellä.;)

Ei muuta kuin kynät viuhumaan ja näppäimistöt paukkumaan! Laitetaan uusi vuosi käyntiin blogissakin!

Mahtavaa vuotta 2014 toivottaen,

Hanna Mikkonen
TaSO ry:n mediavastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti