tiistai 15. huhtikuuta 2014

TaSO:n 20-vuotisjuhlat Tampereella 12.4.2014

TaSO ry:n perustamisesta tuli tänä keväänä kuluneeksi 20 vuotta. Pyöreitä vuosia juhlittiin asiaan kuuluvin menoin järjestön perustamiskaupungissa Tampereella ravintola Ziperiassa. Paikalle saapui vajaa 50 Talentia-aktiivia ja TaSO ry:n ystävää, ilahduttavan sankoin joukoin myös entisiä TaSO:n hallituslaisia eli nykyisiä TaSO-alumneja. 

Illan ohjelma alkoi cocktail-tilaisuudella, kuohuvan kilistelyllä ja huomionosoitusten vastaanottamisella. Huomionosoitusten avulla saimme tuettua Päiväkeskus Mustan Lampaan toimintaa. Tamperelainen Päiväkeskus Musta Lammas on matalan kynnyksen tukipiste päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Näistä lahjoituksista ja muista huomionosoituksista suuri kiitos vielä koko TaSO:n hallituksen puolesta!

Ruokailun ohessa perinteiset juomalaulut raikuivat tiuhaan, eikä siten sitseiltä tutulta ruoan jäähtymiseltä vältytty näissäkään juhlissa. Juhlan pääpuhujaksi oli kutsuttu ylisosiaalineuvos Aulikki Kananoja. Hänen puheestansa kaikki toivottavasti omaksuivat eväitä omaan sosiaalialan opiskelunsa ja työhönsä. Me olemme niitä ”change agents - muutosagentteja” joita tällä alalla tarvitaan. 

TaSO-alumnit esittivät mielenkiintoisen muistelon omilta TaSO-ajoiltaan. Monet heistä ovat edelleen Talentian toiminnassa aktiivisesti mukana. Juhlilla palkittiinkin kaksi heistä Talentian ansiomerkeillä kiitoksena aktiivisesta toiminnasta Talentian hyväksi. Nämä henkilöt ovat Antti Piispanen ja Jenni Karsio, molemmat muun muassa entisiä TaSO ry:n puheenjohtajia. Karsio on myös toiminut Talentian liittovaltuuston puheenjohtajana ja Piispanen Talentian hallituksen jäsenenä. 

Illan aikana saimme nauttia myös Miska Kajanuksen ja Kaisa Pylkkäsen hulvattomista stand up-esityksistä. Illan virallisen osuuden jälkeen juhlaväkeä tanssitti paikan päällä vielä DJ Paavi, jonka rytmien saattelemina siirryimme jatkamaan ilta paikalliseen yöhuvipuisto Tivoliin. 

Toivottavasti kaikilla oli yhtä mukava ilta kuin itselläni! Hyvä seura, juoma ja ruoka (tässä järjestyksessä) olivat avaimet onnistuneeseen viikonloppuun Tampereella. Kiitos kaikille osallisille, erityisesti juhlien järjestelyistä vastanneelle työryhmälle!


Ida Nyroos
TaSO:n työmarkkinavastaava (yo) ja työtaisteluvastaavaJuhlapaikka


TaSO:n alumnien tervehdys

 TaSO:n nykyistä hallitusta


 Laululeikki nosti juhlakansan ylös penkeistäLoppuillasta taisivatkin kamerat unohtua johonkin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti